Waarom Kopen zonder Kijken zo populair is

Zit jij alweer klaar voor de maandagavond? Een heerlijke TV avond met meerdere leuke programma’s. Toch steekt er één met kop en schouders bovenuit, namelijk “Kopen zonder Kijken”. Waarom dit programma zo populair is? Dat zullen wij je eens vertellen.

Zelf willen mee doen

Stiekem willen we allemaal mee doen aan het programma. Al jouw budget uit handen geven en hopen dat ze voor jou een droomhuis realiseren. Het is in deze tijd lastig om een huis te vinden, maar de kundige professionals weten altijd jou als kijker te verbazen. Zo kopen ze vaak een ‘ouder’ huis op en renoveren ze het gehele huis. Van woonkamer tot badkamer. Vaak wordt de tuin overgeslagen, dus zoek jij nog een hovenier? Bekijk dan de website van Hoveniersbedrijf van Wendel nabij Zwolle.

Afvinken van vooroordelen

Heb jij een twitteraccount? Kijk het programma dan eens met twitter in je hand en zoek op #kopenzonderkijken. Heel twitter heeft het over:

  • “Het stel dat in verwachting is”;
  • “De visgraat vloer”;
  • “Uitbouw en stalen deuren”;
  • “De stem van Roos”.

Je zult tijdens het lezen van de tweets je herkennen in de meningen van de ander.

De verbouwing

Hoe oud en lelijk de woning ook is, de verbouwing maakt bijna altijd alles goed. Het programma schakelt altijd de beste verbouwers in en maakt gebruik van een styliste. Daardoor voldoet de woning vaak aan de wensen en zijn er tevreden gezichten na het bekijken van de nieuwe woning.

Is het jouw droom om mee te doen aan het programma? Of vindt jij het net als ik toch te spannend. Laat het weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *