Waarom flat to the ground trampolines zo populair zijn

Als jij net als veel andere ouders bent gezwicht voor het idee van trampolines, dan staat je nog een keuze te wachten. Kinderen vinden het vaak geweldig om een trampoline in de tuin te hebben, maar dan komt nog de keuze. Daarmee wordt niet de kleur of vorm bedoeld, maar het soort trampoline. Er zijn er namelijk meer dan je denkt. De flat to the ground trampolines zijn met name razend populair op dit moment.

Trampolines

Wat is een flat to the ground trampoline?

Dit bijzondere type trampoline is een nettere uitvoering van de inground trampoline, ofwel de normale ingegraven trampoline. Een flat to the ground trampoline is namelijk volledig ingegraven en loopt helemaal gelijk aan de grond in de tuin. De belangrijkste reden om voor dit model te kiezen is de veiligheid: deze is optimaal bij de flat to the ground trampoline. Het geeft ook een strakker uiterlijk in je tuin.

Andere opties

De eerder genoemde inground trampoline is natuurlijk ook nog een optie. Flat to the ground trampolines zijn namelijk soms wel aan de dure kant. De inground trampoline heeft een frame van ongeveer 20 centimeter dat je ingraaft in de tuin. Daardoor komt de trampoline op het maainiveau te staan. Onder de springmat moet je dan nog wel een kuil graven om te zorgen dat je tijdens het springen niet de grond raakt. Net als het andere model is deze trampoline minder prominent aanwezig in de tuin dan bijvoorbeeld een model op palen. Toch is de inground trampoline iets beter zichtbaar en net iets minder strak. Dat zie je dan wel weer terug in de prijs. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *