Voldoende privacy in jouw tuin?

Na een lange dag werken is er niets fijner om lekker in de tuin te kunnen zitten. Even social media bekijken of wellicht het laatste nieuws lezen om vervolgens compleet te kunnen ontspannen. Maar zit jij eigenlijk wel op jouw gemak in de tuin? Of heb je hinder van langslopende wandelaars? Met de betonschuttingen van Domifence hoef jij je hier geen zorgen meer om te maken. Sterker nog, de kans dat er uberhaupt iemand naar binnen kan kijken is nihil. Hierdoor kan jij compleet ontspannen en genieten van jouw prachtige tuin!

Het prettige van deze schutting is dat het duurzaam is en weinig onderhoud! Dan nog niet gesproken over het feit dat er geen fundering nodig is om dit te kunnen plaatsen. Oftewel, kwaliteit en kracht plaats je binnen luttele minuten in jouw eigen tuin! Wanneer er gesproken wordt over een levensduur van maar liefst 25 jaar, dan ben jij ook verkocht toch?

betonschuttingen

Online de prijs berekenen

Het ideale van Domifence is dat je via de website eenvoudig en snel een prijs kunt opvragen. Online vind je de calculator wat ervoor zorgt dat jij precies te zien krijgt met wat de kosten zijn. Van tevoren is dit lastig te bepalen. Dit omdat er een aantal factoren zijn wat de prijs kan doen variëren. Zo heb je hier de kleur wilt welke in vrijwel iedere tuin te plaatsen is. Maar ook antraciet is zeer aangenaam om te hebben staan. Met antraciet kan je een hoop rust creëren en dat alleen maar door betonschuttingen te plaatsen!

betonschuttingen

Niet alleen betonschuttingen zijn hier verkrijgbaar

Domifence weet als geen ander dat kwaliteit gezien mag worden. Zo maken zij niet alleen schuttingen, maar ook tuinhuisjes behoort tot het assortiment van Domifence. Wil jij graag meer te weten komen over de schuttingen, tuinhuisjes en nog veel meer van Domifence! Wacht dan niet langer en neem vandaag nog een kijkje op deze website.