Verschillende hekwerken voor jouw tuin

Spijlenhekwerk

Wil je jouw tuin een metamorfose geven? Dat kan door het plaatsen van andere planten, een nieuwe gazon, nieuw terras, overkapping etc. Maar ook zeker door het plaatsen van een hekwerk. Dus wil je jouw tuin voorzien van hekwerk, maar weet je niet welk hekwerk je moet kiezen? Lees dan deze blog goed door zodat je een type hekwerk kiest bij jouw tuin. Bekijk de verschillende voordelen en eigenschappen van deze soorten hekwerken en baseer daar je keuze op.

Gaashekwerk

Ben je op zoek naar hekwerk dat vrij eenvoudig is te monteren? Dan is gaashekwerk uitermate geschikt. Zeker als je dit vergelijkt met andere soorten hekwerk. Het monteren van gaashekwerk vereist relatief weinig voorkennis. Zo kun je dit hekwerk gemakkelijk zelf plaatsen. Een groot voordeel van gaashekwerk is dat het eenvoudig te onderhouden is. Kies voor de betrouwbare kwaliteit van dit type hekwerk. Zo kan dit type hekwerk gemakkelijk zorgen voor een afscheiding en zorgt het voor een mooie uitstraling van jouw tuin!

Spijlenhekwerk

Bij spijlenhekwerk heb je de keuze uit verschillende typen. Ga jij voor een zakelijk hekwerk of kies je voor een strak design? Dit type hekwerk staat voor betrouwbaarheid. De spijlen zorgen voor een mooi lijnenspel in jouw tuin. Er is veel mogelijk bij spijlenhekwerk. Zo kun je dit in meerdere hoogtes verkrijgen.

Dubbelstaafmathekwerk

Ook dubbelstaafmathekwerk wordt steeds populairder. Dit type hekwerk kenmerkt zich door de drie ijzeren staven. Waarbij er twee horizontale en verticale staaf zijn. De hekwerken zijn voorzien van een coating, hierdoor zijn ze beschermd tegen verschillende weersinvloeden. Hierdoor zal het hekwerk ook niet gaan roesten. Hier heb je dus ook weer weinig onderhoud aan. Welk type hekwerk je ook kiest, Van de Wetering Hekwerk kan jou helpen bij de keuze hiervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *