Tuinkamers

Verhoog je tuincomfort met een tuinkamer

Beschik jij in wezen over een fijne tuin, maar blijkt deze om in te verblijven toch niet heel comfortabel te zijn?

Dit omdat je op het terras van je tuin toch wel veel wind vangt, of omdat er in de zomer een gebrek is aan schaduw? Een tuinkamer laten installeren kan dan de oplossing zijn van deze problemen. Tuinkamers zijn in principe vergelijkbaar met serres, al dient gezegd te worden dat een serre normaal gesproken een volledig van de buitenwereld afgezonderde constructie is, terwijl een tuinkamer niet geïsoleerd is. Een tuinkamer is wat dat betreft dus voordeliger en sneller te realiseren dan een serre. Hieronder lees je van welke voordelen je zeker profiteert als je voor een tuinkamer kiest.

tuinkamers

Tuinkamers bieden deze voordelen

Als jij ervoor kiest een tuinkamer aan je woning te bevestigen, dan weet je jezelf straks verzekerd van de volgende voordelen:

• In een keurig geïnstalleerde tuinkamer zit je er behaaglijk bij. Dat houdt in: beschut en beschermd tegen wind en regen. Daardoor kun je vaker en langer in je tuin zitten. Je zomer start daardoor in principe eerder en deze eindigt later.

• Een tuinkamer is naar verhouding niet duur in de aanschaf. Doorgaans wordt er met niet isolerend glas gewerkt en de constructie als geheel is niet buitengewoon complex.• Tuinkamers bieden de optie om met schuivende wanden te werken. Als je dit doet, dan maak je het geheel zeer flexibel. Via schuifwanden kun je simpelweg voor meer of juist minder aanvoer van frisse lucht kiezen.

tuinkamers