Overgang van huis naar tuin met een glazen schuifwand

glazen schuifwand

Heel veel woningen hebben een hele mooie binnenruimte. Zo spenderen mensen graag hun tijd in de woonkamer of eetkamer terwijl ze ook lekker buiten hadden kunnen zitten. Vaak denken ze niet aan de mogelijkheid omdat je dan eerst naar de achter of voordeur moet lopen om in de tuin te komen. Om dit gemakkelijker te maken kun je een glazen schuifwand laten installeren tussen je huiskamer en tuin. Hiermee schuif je het raam open en sta je meteen in je tuin. Hierdoor ben je sneller geneigd om lekker buiten te gaan zitten wanneer het weer het toelaat. Een glazen schuifwand kan je ook lekker open zetten in de zomer om binnen wat meer te laten doorwaaien, hierdoor wordt het wat minder benauwd binnen. In de winter kun je de schuifwand lekker dicht doen om de warmte juist binnen te houden.

glazen schuifwand

Drie productlijnen van Verasol

Verasol beschikt over drie productlijnen als het gaat om een glazen schuifwand. Dit zijn de Greenline, Profiline en Cube. De verschillen zitten hem in de kwaliteit en extra opties. De Greenline is de goedkoopste, daarna de Profiline en Cube is de duurste. Hieronder noem ik de belangrijkste verschillen:

  • De dikte van het veiligheidsglas
  • De Greenline heeft geen deurmeenemers en de andere twee modellen wel.
  • De Cube versie beschikt over een slotkast inclusief cilinderslot waarbij dit bij de andere twee modellen niet het geval is.

Alle overige verschillen tussen de verschillende modellen schuifwanden kun je terug vinden op de website van Verasol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *