Maak je tuin sfeervol af

Vaak zie je bij tuinen dezelfde dingen, een terrasje wat groen en een houten schutting. Weinig sfeer en originele effecten om de tuin sfeervol af te maken, door gebruik te maken van bamboe matten heb je wel die sfeer die je verlangt in de tuin. Met de matten maak je de tuin echt af en ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, door de natuurlijke materialen is het net alsof je op een tropisch eiland bent. Een heerlijke cocktail erbij en deze sfeer is helemaal compleet, vel verschillende mogelijkheden om van je tuin ook een uniek eiland te maken.

Overal in de tuin geschikt

Met bamboe matten heb je het voordeel dat je deze overal in de tuin kunt gebruiken, niet alleen als afscheiding maar ook voor het plafond van een overkapping. De rollen zijn eenvoudig te bewerken, en bieden ook voor een overkapping de privacy die je wilt met minimale doorkijk. Welk formaat je ook nodig hebt in je tuin, inkorten en op maat maken is een fluitje van een cent. Wil je nog een beetje zon onder je pergola, dan moet je zeker gebruik van gespleten matten. Deze laten nog zon door, en meer inkijk dan de normale uitvoering. 

bamboe matten

Voor ieder budget een prachtige schutting

Maak je gebruik van bamboe matten dan kun je dit ook doen met een voordelig budget, deze matten bestaan uit bamboe stokken die wat smaller zijn dan de normale variant. Maar uitstekend geschikt om te gebruiken voor de schutting of een wand te maken, maar ook om je afdak mee te bekleden in de tuin. Wil je voor het echte grove geschut gaan, dan is een zwarte bamboe uitvoering geschikt voor jou tuin. Niet alleen de kleur, maar ook het formaat stokken wat is gebruikt is grover dan de andere soorten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *