Interieur ideeën

De meeste van ons vinden het belangrijk om een mooie interieur te hebben. Het is hierbij belangrijk dat je iets neemt wat een tijdje mee gaat en waar je niet snel beu van wordt. Als dit wel het geval is kan je altijd wat kleine aanpassingen in je interieur doen om het een frisse look te geven. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je muur in een andere kleur te verven maar ook om dit bij meubels te doen. Een van deze trends op het moment is cire beton

Cire beton

Cire beton is is cement waar kleine deeltjes beton aan zijn toegevoegd. Je kan dit gebruiken voor op je muur, vloer, keuken, badkamer en noem het maar op. Dit is een wat grotere aanpassing voor je huis omdat het nogal wat werk kan zijn. Daarom kan je ook muurverf kopen voor betonlook. Hierbij heb je het gemak van verf maar de uitstraling van beton. Het voordeel is dus dat het sneller en goedkoper kan. De verf is er in verschillende tinten net zoals bij cire beton en je kan het op bijna elk willekeurig ondergrond verven. Je kan de verf gemakkelijk online bestellen, bijvoorbeeld bij betoncire.shop.

Chalk paint

Chalk paint is er in twee verschillende vormen. Als je chalk paint vertaald kom je namelijk op krijtbordverf uit. Maar je hebt ook chalk paint wat een whitewash effect geeft op je muur, of meubels. Beiden is in ieder geval in en super leuk. Zo kan je de krijtbordverf gebruiken in de keuken op een smalle wand of op de koelkast. Zodra je een item mist in je keuken, kan je het gelijk opschrijven voor later. Buiten de keuken is dit ook heel leuk voor in een kinderkamer. Op een muur tekenen zonder problemen. Je kan het namelijk makkelijk wegvegen en een nieuw kunstwerk maken. 

De chalk paint met de whitewash effect is juist erg leuk voor op je meubels. Het voordeel hiervan is dat je jouw meubels of ondergrond niet eerst hoeft te schuren voordat je de verf kan gebruiken. Er zijn enorm veel verschillende kleuren waardoor je een ruime keuze hebt. Niet alle kleuren hebben een whitewash effect. Chalk paint kan namelijk ook een hele klassieke uitstraling geven. Als je bijvoorbeeld nog een leuk Ikea kastje hebt staan kan je deze in een mooie kleur verven en de hendels ervan veranderen. Je kastje is weer zoals nieuw en je interieur is weer wat anders. Je kan chalk paint online kopen via chalkpaint.store

Hendels

Nog iets wat je dus heel makkelijk en goedkoop kan veranderen aan je interieur is dus je hendels van kastjes te veranderen. Je hoeft geen simpele zwarte of ijzeren hendels te hebben. Het is nu juist helemaal in om bijvoorbeeld dieren hendels of rosé gouden hendels te hebben. Dit kan je al vanaf 3 euro doen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *