Hoe kan ik mijn tuin upgraden?

Je hebt een hele grote tuin die nodig toe is aan een upgrade, want deze tuin is zo’n tien jaar geleden aangelegd. Maar hoe kun je jouw tuin het beste een upgrade geven? Waar kun je allemaal aan denken? Wat zijn de laatste tuintrends? Er zijn heel veel mogelijkheden om je tuin een upgrade te geven. Hieronder lichten we er twee aan je toe. 

Veranda, tuinkamer of poolhouse

De tuin is tegenwoordig bijna een tweede huiskamer. Zodra het even mooi weer is, willen we lekker in de tuin kunnen leven. Dan is het fijn dat je ook een ruimte in jouw tuin hebt, waar je droog en in de schaduw kunt zitten. Dan kun je denken aan een veranda of luxe tuinkamer. Een veranda kun je aan je huis vast of achter in de tuin plaatsen. Misschien net op dat plekje waar in de avond nog het zonnetje is. Een luxe tuinkamer kun je ook nemen met een veranda eraan vast. Zo heb je twee vliegen in één klap. Wil je meer luxe in je tuin? Dan kun je jouw tuin ook voorzien van een poolhouse. Lekkere loungebank, een televisie en een haard erin. Genieten maar! 

Gek op water 

Ben je bijvoorbeeld gek op water? Dan is het misschien leuk om je tuin te voorzien van een vijver of waterpartij. Vind je het niet erg om in jouw tuin bezig te zijn? Dan is een vijver iets voor jou. Mooie waterplanten en vissen zoals koikarpers erin. Een watervalletje erbij, omdat je zo van het geluid van water houdt. Zorg in ieder geval voor een pomp, zodat je jouw vijver of waterpartij zoveel mogelijk vrij houdt van groene algen. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om je tuin een upgrade te geven, maar met deze twee tips krijg je al een mooie en levendige tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *