Hier heb ik nog veel last van gehad

Terwijl wij nog steeds leven in een onzekere periode en mijn rijexamen een paar maanden was uitgesteld, heb ik die gelukkig eindelijk een paar weken geleden mogen behalen. Beter laat dan nooit, maar ik had gehoopt dat ik hem al een paar maanden geleden had kunnen halen, alleen heeft dat nog even een tijdje langer geduurd. Maar dat maakte de opluchting en de blijdschap er niet minder om, want ik heb ontzettend lang naar mijn rijbewijs uitgekeken. De positieve uitslag heb ik ook wel even gevierd met een paar drankjes. Vervolgens heb ik gelijk mijn rijbewijs aangevraagd bij het gemeentehuis, zodat ik zo snel mogelijk de weg op kon. Ik heb hem niet met spoed aangevraagd, maar ik heb er even een week op gewacht. Toen mijn rijbewijs eenmaal binnen was, ben ik gelijk de weg op gegaan om even wat kilometers te maken. Het was een heerlijk gevoel om onafhankelijk de weg op te kunnen. De eerste paar dagen heb ik zeker veel kunnen rondrijden, maar dat heeft niet lang mogen duren. Nadat ik pas een paar dagen mijn rijbewijs in bezit had, ben ik in een ongeluk terecht gekomen. Het was een vervelende gebeurtenis waar ik niet zoveel aan kon doen, maar alsnog zat ik wel met de gebakken peren.

Beginnersongeluk

Iemand anders heeft mij over het hoofd gezien en is tegen mij opgeklapt. Het was een harde botsing van achteren. Het gebeurde zo snel dat ik geen idee had van wat mij overkwam. Ik kan mij er ook vrij weinig meer van herinneren. Het enige wat ik me nog goed kan herinneren is dat ik een hevige steek in mijn onderrug voelde. Het deed ontzettend veel pijn en ik had veel moeite om uit de auto te komen. De dagen na het ongeluk werd de pijn er niet minder om, maar bleef de stekende pijn in mijn onderrug aanhouden. Dat was reden genoeg om een bezoekje te brengen aan de huisarts. Na een controle ben ik doorverwezen naar een fysiotherapeut. Daar werd geconstateerd dat ik een whiplash heb opgelopen en dat was ook de prognose die ik van de huisarts had gekregen. Ik kreeg het advies om veel rust te nemen, zodat de pijn wat minder kon worden. Nadat de pijn wat was afgezwakt, ben ik langzaam begonnen met het doen van oefeningen. Ik heb uiteindelijk lang gelopen met pijn in mijn onderrug, maar ik merk dat het nu een stuk minder is geworden.