Heb jij al een loungeset voor in de tuin?

De zomer is aangekomen! De temperaturen zijn constant boven de 20 graden en er valt niet veel regen op het moment. Naar buiten dus! Hoe lekker is het als je dan een tuin hebt waar je je lange avonden en weekenden in kunt doorbrengen. Een mooie loungeset is dan een must have natuurlijk. Heb jij er al een staan, of ben je er nog niet uit of het nu een loungeset wordt met banken of eentje met stoelen en een hoge tafel waaraan je kunt eten? Er is op die manier voor ieder wat wils en het is net waarvoor je de set wilt gaan gebruiken. Want ontvang jij vaak mensen bij je thuis om te komen eten, of zijn jij en je partner alleen en is onderuit op een bank met een boekje meer jullie ding?

Een loungeset voor in de achtertuin.

Als jullie thuis een tuin hebben is dat al heerlijk. In de zomer lekker naar buiten en genieten van de warme dagen en zomeravonden. Ik steek zelf graag de barbeque aan na een dagje werken. Na werk langs de slager voor een mooi stuk vlees om deze dan heerlijk op de barbeque te leggen. Ik heb zelf een loungeset in mijn achtertuin staan met 1 bank, een grote fortui en een soort salontafel van hetzelfde materiaal gemaakt als de bank en fortui. Heerlijk om na werk in het avondzonnetje nog even met m’n benen omhoog te liggen. In het weekend lees ik er graag een boek maar dan wel onder de parasol anders is het niet uit te houden in de zon. De loungeset is gemaakt van een bepaald materiaal wat makkelijk schoon te houden is en ook niet roest door de regen, want hij staat tenslotte constant buiten. 

Of liever tuinstoelen?

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen een tafel met stoelen in je achtertuin te zetten. Als je vaker mensen uitnodigt om te komen eten is een grote tafel met tuinstoelen wel een betere optie als je geen ruimte hebt voor beide. Ook deze worden van een materiaal gemaakt wat je het hele jaar door buiten kunt laten staan natuurlijk. Het voordeel wat tuinstoelen met een tafel is dat je er iets praktischer aan kunt zitten om te eten. Je hebt ze in veel verschillende kleuren en uitstraling natuurlijk. Het is een kwestie van smaak hoe je deze aan wilt kleden met kussens. Voor een impressie van de verschillende loungesets en tuinstoelen kun je een een kijkje nemen op tuinmeubelland.nl. Ze hebben daar in principe alles wat je nodig hebt.