Fraaie inrichting van je tuin

Adezz plantenbakken

Planten en bloemen maken je tuin sfeervol en mooi, maar een verkeerde plantenbak kan wel de tuin een heel andere sfeer geven. Met de Adezz plantenbakken kun je de sfeer geven die je wenst, van een strakke moderne tuin met vlakken tot ronde vormen. Voordeel is dat de plantenbakken in ieder gewenste vorm te koop zijn, maar ook wat betreft de materialen is er meer dan voldoende beschikbaar. Van hoogglans plantenbakken, tot prachtige hardhouten bakken die jaren meegaan.

Adezz plantenbakken

Geschikt voor openbare gelegenheden

Om parken en pleinen een leuk uiterlijk te geven, kun je ook gebruik maken van Adezz plantenbakken. Met name de plantenbakken van polymeerbeton zijn zeer geschikt door zijn sterkte, om te gebruiken in parken en op pleinen. De plantenbakken zijn naast erg mooi, ook grof zodat ze perfect in het straatbeeld passen. Het is bijna onmogelijk dat de plantenbak slijt, door de uniek soort beton wat is gebruikt. In de winter hoef je ook geen zorgen te hebben als het vriest, de plantenbakken zijn namelijk waterdicht.

Altijd een gepast plantenbak

Wat voor tuin je ook hebt, in welke sfeer of vorm dan ook. Adezz plantenbakken kun je in iedere gewenste tuin gebruiken, de materialen zijn zo gebruikt dat deze alleen maar mooier worden naarmate deze ouder worden. Je hebt een echte blikvanger in de tuin met de plantenbakken, ook wanneer je maatwerk nodig hebt ben je bij vanslootengardening.nl aan het juiste adres. In overleg kun je de mogelijkheden bespreken, als je ook wilt genieten van de unieke plantenbakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *