Een functionele spiegel gewenst? Ga voor een vierkanten variant

Vermoedelijk bestaan er in Nederland en België maar weinig huishoudens waar helemaal geen spiegel te vinden is. Sterker nog, in de meeste woningen vind je zelfs wel meerdere exemplaren. Het merendeel van de mensen is namelijk overtuigd van het nut van spiegels. Daarbij zijn het natuurlijk ook objecten die een ruimte fraai decoreren. Hierbij is er natuurlijk wel onderscheid te maken tussen functionele spiegels en decoratieve spiegels. Als je een spiegel wilt kopen met als belangrijkste doel je eigen verschijning te checken, dan is een functionele spiegel aan te raden. Een spiegel in vierkant van Perfecthomeshop zou hierbij bij uitstek uitkomst kunnen bieden. 

Een ideaal aspect aan spiegels is verder dat ze in principe vele jaren gebruikt kunnen worden. Dit geldt zeker als je ze goed onderhoudt en dus ook tijdig reinigt. Lees hieronder hoe je dat schoonmaken kunt aanpakken. 

Schoonmaaktips voor vervuilde spiegels

Of je nu een vierkante spiegel of een spiegel in een andere vorm in huis hebt, feit is dat deze na verloop van tijd stoffig en vuil kan worden. Het reinigen van een spiegel is gelukkig geen complexe klus. Over het algemeen kan een schoonmaakbeurt met een vochtige doek al volstaan. Maak hierbij gecontroleerde bewegingen van boven naar beneden. Vervolgens ga je hier met een droge doek nog eens overheen. In principe moet de spiegel nu weer schoon zijn. Als je schuin voor de spiegel gaat staan kun je dit het best controleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *