De welbekende voorjaarsbloeiers

rozen

Bij The Blooming Company kun je terecht voor allerlei verschillende bollen en knollen die jouw tuin omtoveren tot een bloemenparadijs. Verschillende voorjaarsbloeiers maar ook genoeg mooie soorten voor een bloeiende en groeiende zomertuin. Bij het kopen van bloembollen is vertrouwen een belangrijke kwestie, want aan de bol of knol kun je niet zien welke soort het precies is, en daarnaast zijn er ook maar weinig mensen die de kwaliteit van de bol kunnen beoordelen. Wij van The Blooming Company vinden dat vertrouwen de basis is van elke relatie, dus ook bij de aankoop van bloembollen.

De grote favoriet

We krijgen bij The Blooming Company vaak de vraag wat nu onze favoriete bloembol is, en om eerlijk te zijn vind ik dit een hele lastige vraag. Er zijn zoveel mooie bloemsoorten dat ik het erg moeilijk vind om slechts één soort tot favoriet te benoemen. Daarom begint mijn antwoord standaard met de uitleg over de verschillende bloeiseizoenen in de bloembollenwereld. Je hebt namelijk voorjaarsbloeiers, deze worden in de herfst geplant en ontpoppen zich in het voorjaar tot een bloemenpracht. Daarnaast heb je ook bloembollen voor de zomer, deze plant je juist weer in het voorjaar en ontpoppen zich dan in de zomer. Misschien speel ik dan een beetje vals, maar zo heb ik speling in mijn antwoord, en kan ik tenminste van elk seizoen mijn favoriet benoemen. En zelfs dat is al een hele uitdaging!

The Blooming Company

Favorieten van The Blooming Company

Als ik slechts één favoriet mag kiezen uit alle voorjaarsbloeiers dan is dit zeker wel de Allium, en dan het liefste de Globemaster. Ik heb de bloemen al vaak gezien, en naast dat we online bloembollen aanbieden, staat The Blooming Company ook op veel tuinbeurzen om de liefde voor bloemen te verspreiden. Op tuinbeurzen decoreren we onze stand altijd met verse snijbloemen zodat klanten meteen kunnen zien wat voor bloemenpracht ze te wachten staat. Zo decoreren we onze stands ook vaak met Allium snijbloemen, de voornaamste reden waarom ik hier zo van houd is omdat er eindeloos bestuivers op af komen. De gehele dag vliegen er hommels en bijen af en aan, om te smullen van alle nectar en stuifmeel die deze voorjaarsbloeiers produceren. Voor de zomer kies ik dan toch voor de dahlia, deze keuze heeft een iets simpelere verklaring. Er is namelijk geen enkele andere bol of knol zo productief als die van de Dahlia, de gehele zomer tot aan de eerste nachtvorst kun je genieten van de bloemenpracht.

Dus droom jij al een tijd van een bloeiende tuin, zie je altijd allerlei mooie plaatjes voorbijkomen, maar weet je niet goed waar jezelf moet beginnen? Wij van The Blooming Company staan klaar om jou te helpen, we bieden:

–          Bloembollen met bloeigarantie van één jaar;

–          Direct van lokale bollenkwekers;

–          Alleen de hoogste kwaliteit;

–          Duurzaam en milieubewust verpakt en verstuurd;

Elke bestelling wordt als een cadeautje thuisbezorgd met een uitgebreide plant- en verzorgingsinstructie. Samen behalen we een bloeiend eindresultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *